Brasvärmegruppen - Proffsbutiker i samverkan

Tjänster

Kostnadsfria hembesök

Vi utför kostnadsfria hembesök inom det geografiska upptagningsområdet. Där går vi tillsammans med kunden igenom förutsättningar för att t.ex. kunna installera en eldstad eller renovera en skorsten.

Miljökrav och bygganmälan

Innan du låter installera en eldstad behöver du som regel göra en bygganmälan. Här kan vi vara behjälpliga med blanketter och bilagor. Givetvis är de eldstäder vi säljer godkända enligt gällande miljö- och säkerhetskrav.

Skorstensrenovering

Behöver din skorsten tätas eller på annat sätt lagas. Vi har samarbete med erfarna skorstenshantverkare som kan åtgärda bristerna i samband med kaminmontaget. Låt hantverkaren avgöra lämplig åtgärd utifrån förutsättningarna i skorstenen!

Taksäkerhet

Bland våra tjänster hittar du självklart hjälp med taksäkerhet oavsett det gäller ett glidskydd, taksteg eller hela gångbryggor. Vi har avtal med en marknadsledande levantör inom allt vad säkerhet innebär.

Komplett- installerat och klart

Behöver du hjälp med installationen av kamin, vedspis eller kanske kakelugn så tar vi hand om hela arbetet och är med dig hela vägen. De specialiserade hantverkare vi jobbar med kan utföra kompletta installationer oavsett du har ett vanligt tegel eller papptak.

Kontroll och slutbesiktning

När arbetet är avslutat beställer du kontroll och besiktning av vårt arbete av en fristående skorstensfejarmästare. Det är nu du, som byggherre, skriver under ”Begäran om slutbesked” och skickar in till kommunen. Sen är det bara att vänta några dagar innan du kan börja njuta av elden.